In Noticias

Presenta la teva startup abans del 17 de febrer!

Vols viure la mateixa experiència que empreses com Hemav, Red Points, STAT-Diagnostica, Minoryx Therapeutics o Ability Pharma?

Afanya’t! Presenta la teva candidatura abans del 17 de febrer per ser escollit finalista del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2019. Els finalistes presentareu la vostra startup davant d’un auditori entusiasta, ple d’emprenedors i d’inversors.

Accedeix a inversors privats, fons de capital risc locals i internacionals, networking i diversos premis. Sigues un dels 21 finalistes del Fòrum d’Inversió 2019.

Cerquem startups innovadores, ambicioses i amb elevat potencial de creixement, que busquin capital d’inversors privats (business angels) o fons de capital risc (venture capital).

Com funciona?

Requisits

 • Empresa constituïda amb un màxim de cinc anys de vida i amb seu social a Catalunya.
 • Empresa en funcionament i amb un pla de negoci detallat (amb projeccions financeres).

Selecció de projectes

Per a la selecció de les startups es valoraran els aspectes següents: maduresa del projecte, avantatge diferencial i innovador que ofereix el producte o el servei, mercat potencial i impacte social, implicació i diners invertits, i complementarietat de l’equip emprenedor.

 • Dels projectes presentats, se seleccionaran 50 startups per publicar al Catàleg d’empreses amb potencial de creixement, que es difondrà en català i anglès a través de plataformes, butlletins i xarxes socials d’ACCIÓ, amb un impacte global d’unes 130.000 persones. A més, aquest catàleg es farà arribar als principals fons de capital risc i xarxes d’inversors privats de Catalunya.
 • Entre aquestes 50 s’escolliran les 24 empreses que rebran formació. La comunicació dels resultats de la selecció als emprenedors es farà al voltant de l’1d’abril.
 • Les empreses seleccionades hauran d’assistir a una reunió (11 d’abril) on s’explicarà la dinàmica del Fòrum d’Inversió i dues sessions de formació per preparar i practicar la presentació, de manera que sigui el més entenedora i atractiva possible de cara als inversors. Les sessions es duran a terme a ACCIÓ i l’assistència és obligatòria.
 • La primera sessió de formació tindrà lloc el 25 o 26 d’abril i la segona el 2 o 3 de maig, depenent del grup o sector. Un cop finalitzada la formació s’escolliran els 21 finalistes per presentar els projectes davant del públic al Fòrum d’Inversió el 8 de maig.

Com presento el meu projecte?

Per participar al Fòrum d’Inversió, segueix les següents passes:

 1. Descarrega’t i omple aquest model de resum executiu.
  Important: aquest resum executiu serà el que es publicarà al catàleg d’empreses (l’edició de 2018 ha rebut més de 5.700 visites) en cas que el teu projecte sigui seleccionat. Per tant, omple tots els camps amb les dades correctes per tal que la teva empresa projecti la millor imatge.
  El catàleg d’empreses es publica tant en català com en anglès.

  Suport per omplir el resum executiu:

 2. Prepara els següents documents:
  • El pla de negoci de la teva empresa (pdf o powerpoint)
  • Logos (empresa + entitats col·laboradores) (RGB, 72 dpi i jpg) (1)
  • Fotos de cadascun dels socis fundadors (RGB, 72 dpi i jpg)
 3. Comprimeix en un arxiu .zip tota la documentació dels passos 1 i 2 i adjunta’l en el formulari d’inscripció per presentar el teu projecte.

(1) Els logos es refereixen a: el logo de l’empresa (obligatori) i/o altres logos si s’escau. Per exemple, si esteu a una incubadora, esteu en una unitat de valorització, teniu inversors d’una xarxa d’inversors privats, o participeu al programa Start-up Catalonia, llavors cal afegir-los.

Fuente de la noticia: http://www.accio.gencat.cat/ca/activitats/grans-actes/forum-inversio/2019?utm-campaing=acc10informa&utm-source=ai232&utm_medium=link11

Recent Posts

Dejar un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

X